søndag 13. juni 2010

Adjø tapetfjernermaskin! Håper vi aldri sees igjen...

Vi hadde egentlig tenkt å droppe å pusse opp i helgene, men etter å ha sett hvor mye tid ting tar, så må vi bare kjøre på! Litt slitne nå, men fremdeles ved godt mot :)

Så i kveld (søndag) klokken 2045 avsluttet vi tapetfjernemaskinen for godt. Herregud, så sykt lei vi er av å fjerne tapet... Men det blir garantert verdt det. tre-fire lag gammel tapet (det minste soverommet hadde hele fire lag med gammel og fæl tapet...) er nå fjernet. Det føles rett og slett fantastisk.

I dag har vi altså pusset sparkelrunde 2 på soverom + stue, samt vasket takene på soverom + stue.

Halveis plan for dag 8:
- Levere inn tapetfjernemaskin (for godt!!)
- Kjøpe veggmaling til stue og soverom 1
- Pusse litt mer sparkel
- Tapetsere soverom 1 (tenk at man bruker så lang tid på å fjerne djevelskapet, også klistrer vi på nytt....)
- Tapetsere stue (hvis tapetsering ikke er en pirkjobb som tar myyye tid)
- Male 1. lag i taket på soverom 1 og stue (hvis punktene over ikke tar laaang tid.. hehe..)


Slik ser et rom ut når tapetfjerningen står på som verst...


Er det mulig? Rommet med fire lag tapet er "avtapetisert"!


Jeg har skrevet mye om tapetfjerning, men dette blir det siste bildet og (kanskje) de siste ord om tapetfjerning i denne omgang. Her har vi skrapt vekk noe av gulvbelegget som var umulig å få av uten damp. Gulvbelegget lagde forhøyninger i gulvet som vi ikke vil ha når vi skal legge nytt gulv.


Jeg skrev noe om gode sko under et bilde i et tidligere innlegg. DE var ikke gode nok for flere timer oppussing. HER snakker vi derimot gode sko :)


Hva synes man om denne lampa på soverommet? Nesten så stygg at den er kul. Vi skal definitivt ikke beholde den, men en venninne skal få den (if she still wants?...)


Stol/bord-funn... De utrolig fine hvite stolene og teak-spisebordet fra Finn er i hus. Vel, i boden iallefall. Bordet blir et aldri så lite oppussingsprosjekt, men det kommer til å bli veldig fint. Fornøyd!! :)

2 kommentarer:

  1. de stolan så utrolig fin ut ja! å ikke minst i god stand, ska du slipe og lakke bordet på ny? det e min plan å på flere sånne møbla, håpe det bli fint:)

    SvarSlett
  2. Ja, var de ikke fine?! Veldig fornøyd asså. Den ene stolen har en liten hvit flekk jeg skal prøve å gjøre noe med. Ellers så har det bordet pennestrek og en sånn kaffekopp-ring, men ellers ikke så utrolig slitt. Men planen er å bruke stålull i møbelrens og fint sandpapir og poleringsvoks! Leste noe om at det funket :) Hvilke teakmøbler har du??

    SvarSlett