lørdag 12. juni 2010

Status etter (snart) en ukes oppussing

Jepp... Som du leser av tittelen så skal jeg prøve å gjøre opp status etter nesten en ukes oppussing. En uke der vi har lært utrolig mye allerede.

- Vi har lært at tapet er klin umulig å fjerne uten skikkelig dampmaskin. Vi har nå fjernet tapet på stue, soverom 1, kjøkken og gang. Vi har igjen litt tapet på soverom 2, men er forhåpentligvis ferdig med dette i morgen :)

- Vi har innsett at helsparkling utgår både på grunn at hvor krevende det ser ut til å være, og at å leie noen til å gjøre det ikke er et alternativ. DYRT. Vi har derfor bestemt oss for å sparkle skikkelig på muren og sette opp et slett tapet og male over det.

- Vi har lært at man blir ør i hodet etter flere timer med ansiktet rett i tapetlimdamp... Munnbind er forsøkt, men er fryktelig ekkelt å puste gjennom.

- Vi har lært at ting tar tid og at vi har MYE igjen... Dermed er det bare å si at uke 1 har vært en fin start med MYE riving/fjerning/pussing. Oppussingsuke 2 blir forhåpentligvis enda mer spennende - da SKAL leiligheten begynne å "ta form".


Her har stua fått sin første sparkelrunde :)

Foreløpelig plan for dag 7:

- Ta av siste rest av tapet (måtte vi aldri, aldri, ALDRI ta av tapet igjen.........)
- Pusse sparkelrunde 2 på soverommet
- Pusse husfix og sparkle runde 2 på stue
- Vaske tak på soverom 1 og stue med salmiakkvann
- Kjøre og hente drømmespisestua!!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar