torsdag 3. juni 2010

Nøklene er i hus!

Da var endelig dagen kommet. Overtakelse av leiligheten! Gikk supert, og nå er det bare å bruke helgen til å psyke seg opp til oppussing, oppussing, oppussing!

Det er litt spesielt dette med egen leilighet altså, og det ble ikke mer spesielt av at leiligheten vi har kjøpt har vært i selgerslekten i over 50 år. Vi tar derfor over en leilighet som har blitt bebodd av bare en familie. Nå skal vi gjøre den om til å bli vår!

Vi har allerede vært og kjøpt takmaling og alt stæsjet som hører med til det, så Mr. B kan sette i gang på mandag. Deilig at jeg har flere avspaseringsdager til gode, for dette kommer til å ta tid. Det er nok av ting å ta tak i her. Mens vi pusser opp skal vi kjøre i gang gassgrillen på den flotte balkongen og nyte sommeren. Dette skal bli bra! :)


Vanskelig å få frem utsikten altså, men den ER der. Jeg lover :)


Her har vi allerede begynt å rive av tapet på vegger. Her må det nok mer en bare riving til. Først har vi planer om å kjøre på med vann og skrape og satse på at det duger. Hvis ikke må vi vel gå til annskaffelse av noe damputstyr eller tapetfjerner.

5 kommentarer:

 1. Hei Marte! velkommen som følger hos meg, veldig koselig :-) jeg kjenner meg veldig igjen i deres sko da.. for 2 år siden var vi der, kjøpte jo en leilighet som måtte ha totaloppussing! Og gjett om vi lærte mye i den tiden. Vi fant mye hjelp i ei bok som heter "gjør det selv", der står ting veldig greit og enkelt forklart. De har ei lignende bok til salgs på byggmakker nå for 199,-. Finner jo masse på nettet og da, men i ei sånn bok står ting samlet og det kan jo og være en fordel! Hyggelig å titte innom bloggen din. Skal prøve å holde meg oppdatert på prosessen deres ;-D
  hilsen fra Kristine

  SvarSlett
 2. hei!
  det første forsøket forsvant ut i lufta. Trodde det bare var å flytte inn å ta ferie i byen, men det tar nok litt tid enda! Når det gjelder oppussing og bygging så tar ting tid. Her gjelder det å ha tålmodighet. Skulle gjerne ha vært der med en hjelpende hånd, men det får bli senere. Dere får stå på, men husk at dere ikke sliter dere helt ut.Fint at du legger ut så vi kan følge med på utviklinga.
  Pappa

  SvarSlett
 3. Skal prøve å ikke slite oss helt ut. Si det til Bengt som er superflink og traver mest i leiligheten ;)

  SvarSlett
 4. Juhu! Kan jo se yndlingslekeplassen vår jo! Vi pleier å tjuvlåne lekeplassen her noen ganger.:-)

  SvarSlett
 5. Hehehe... Fin den lekeplassen asså. Ikke det at det er den vi bruker hyppist, men... Jeg skal rope om jeg ser dere :))

  SvarSlett