onsdag 9. juni 2010

Du deilige ryddige stue!

Dagen i dag startet med kjøkkenbestilling på IKEA. Plutselig tok jeg meg selv å bli en av de ivrige som står i KØ for å komme inn på IKEA. Vi var ikke alene om det, for å si det sånn. Folk løper faktisk for å komme først i kø. Men når det er sagt så er jeg sjeleglad for at vi faktisk var så tidlig ute.

Nå har vi altså bestilt oss kjøkken. IKEA hvit høyglans med integrerte hvitevarer. Vi har et håp om at kjøkkenet blir åpent, luftig og fint. Derfor har vi rett og slett valgt unna masse skap. Har tro på at det holder med det vi har valgt. Blir fiiiint :)

Ellers har vi i dag jaggu fått bort alt skrapet i stua, og det var seriøst mye. Vi tok også av et halv-ok klikklaminatgulv fra gang og kjøkken + de mindre ok gulvbeleggene under der igjen.

Da vi fjernet listene fra det minste soverommet, så fant vi masse små "skatter" fra gamledager. Gamle mynter, vinnerbong fra Bjerke travbane, inngangbill på Bjerke travbane og et par utklipte bilder. Det er litt morsomt å tenke på historien bak disse.

I morgen blir det en ny runde med Steam Team fra Maxbo på veggene :)


Under laminatet i kjøkkenet fant vi dette gulvbelegget...


Under laminatet i gangen fant vi dette gulvbelegget.....Nesten så grellt at det er kult vettu


Selv om vi har fjernet alt fra lister, dørrammer/karmer/dører til all tapet etc. så er det noe vi skal ta vare på enn så lenge; det er de sjarmerende vinduskarmene.
Denne grønne vinduskarmen i det lille soverommet får bli.


Det samme gjelder vinduskarmene i stua og kjøkkenet.


Skjulte "skatter" bak gulvlistene. Noen som har vunnet 2 kroner på trav blant annet...


Og det beste med hele dagen i dag: skrotet i stua er borte! NÅ kan vi VIRKELIG starte :)

3 kommentarer:

 1. OOOoooOOOoooo
  Gulvtapetet va jo knaillkult da. Behold:D Hehe...Sjer for mæ dåkk med munnbind og tapetfjerner. God jobb videre, dåkk e flinkos!

  SvarSlett
 2. Har også fjerna gulvbelegg i den første leiligheten vi bodd i i bergen og fant tre stk tiøringa mellom kvart lag, så visst vi når kvart lag vart lagt:)Ta vare på ja!

  SvarSlett
 3. Ska ta vare på dæm ja! Hihi.. :D

  SvarSlett