torsdag 25. august 2011

I det siste...

... så har jeg vært på jobbtur. Å starte på jobb etter fire uker ferie er jo litt tungt, men når man starter den på Norefjell så er det jo topp! Fire fine dager i fjellet! Var tilbake på kontoret i dag da. Det blir en hektisk høst!

I jobben blir det mye venting, og jeg kan godt vente på denne stranden jeg altså. No problemos.

Høstskoene kjøpte jeg allerede i slutten av juli. Disse fra Bianco. Bare synd at jeg ikke er så trent med hæler ;) Frøken Converse prøver stadig å utvide sin hæl-horisont, men vender ofte fort tilbake med bena GODT planta på jorden (les: converse og andre "småsko").

Leste ferdig Matrevolusjonen på rekordtid da vi var på Kreta. Sjukt interessant. Så nå har jeg nesten ikke noe annet valg enn å gå høsten i møte med disse nye planene om noe karbokutt (ref inlegget om blomkålris). Uten å overdrive selvfølgelig, men jeg tror på at kroppen har det bedre uten all denne karboen!

Derfor har mitt favorittknekkebrød blitt byttet ut med en oppdatert versjon:

2,5 dl solsikkekjener
1 dl gresskarkjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 ss fiberhusk
2 dl kruskakli
5 dl vann
1/2 ts sukrin
1 ts salt

La stå ca 10 min. To plater med bakepapir. Smør utover. Begge i varmluft ca 1 time 160 grader. Skjær opp til biter etter ca 10 min av steketiden. Yammi.

3 kommentarer:

  1. Fine sko! Godt knekkebrød! Kom innom LA i høst'a!

    SvarSlett
  2. ...hos meg får du masse karbo-fri mat, hihi

    SvarSlett
  3. Jeg kommer til San Fran iallfall!! :D Hadde jeg hatt tid til å ta meg fri i høst så skulle jeg jaggu vært litt lenger etter jobben er ferdig... AAAKK!

    SvarSlett