torsdag 11. august 2011

Bursdagskalas og roadtrip

Forrige helg feira jeg bursdagen min/veldig sein innflyttingsfest. Ble nesten litt i overkant mye matlaging i forkant, men artig var det læll! Blir jo bare mer og mer glad i å lage mat. Er vel noe med det å bikke 30?! Litt skremmende i såfall... :)

Ikke heeelt voksen enda ;)


Skrytebilde! Når så og si all maten (ikke chips og ost da...) er selvlagd så er det lov å skryte altså. Basta. Så da gjør jeg det nå:

Fra venstre: Tomat og Mozzarella-salat, saltbakte poteter, foccacia med oliven og soltørka tomater, spinatpai m/ feta og soltørka tomat, tortillachips, manchego-ost og elgpølse, kjøttboller m/ feta i tomatsaus, chili/hvitløksmarinerte scampi.


Pavlova og ostekake! Sorry Solveig, det bildet med den (sjukt gode) gulrotkaka di ble helt ærlig talt tydeligvis ikke tatt...

Dagen etter dagen derpå gikk turen til Tustna ved Kristiansund. Avslappende dager i barndomsminnenes tegn. Her er Mr. B og Nemo på toppen av "fjellet" bak mormors barndomshjem.

Fisketur! Sjukt kaldt den dagen da... lue og tre gensere under jakka!

Dag 2 av fiskingen! STORFISK på BITTELITEN stang! Er ikke utstyret det står på nei. Snøret måtte dras inn per hånd. Stanga ga etter for fiskekreftene.

Dette er rett og slett noe annet enn innerst i Oslofjorden (ref: hyttetur-stedet vårt). Rett ut der er storhavet og Island neste!

Er jo veldig glad i denne plassen, og håper vi kommer oss dit igjen om ikke altfor lenge! Er litt langt å kjøre, men med lydbok i bilen så er det helt utrolig hvor fort milene går unna. Faktisk måtte vi kjøre en omvei like før vi kom fram hjemme i Oslo. Vi måtte høre ferdig kapittelet...

Avslutter med en forblåst Nemo på toppen av Golmen:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar