søndag 15. mai 2011

Dette er helt sprøtt!

I helga har jeg bakt knekkebrød igjen. ELSK!

Det finnes mange varianter av samme type oppskrift der ute på nettet, men denne er den jeg er mest fornøyd med foreløpelig:

2 dl sammalt grov rug
2 dl havregryn
2 dl kruskakli
2 dl solsikkekjerner
2 dl sesamfrø
2 dl linfrø
2 ts salt
7 dl vann

Rør sammen og la det stå i et par minutter.


Smør det utover 2 plater med bakepapir. Bruk slikkepott!


Stek på 170 grader i varmluft slik at begge brettene kan inn samtidig. Stekes først i 10 min. Da tar du dem ut og skjærer opp med pizzaskjærer.



Skjær, skjær, skjær!



Legg de på rist til de kalde og skikkelig sprø. Oppbevar i egnet boks!


- HvA?? Ikke noe knekkebrød på meg??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar