fredag 29. juli 2011

Første del av ferien unnagjort

Vi har en veldig sein ferie i år, og startet ikke fridagene våre før forrige fredag (22.07). Det ble en særdeles merkelig start på ferien. Jeg var på jobb på TV 2 i Karl Johans gate da bomben gikk av. Vinduene i etasjen under oss ble blåst ut og det var en uhyggelig og uvirkelig stemning.

Jeg dro nokså tidlig hjem fra sentrum, men de påfølgende timene og dagene ble brukt foran TV-skjermen. Jeg har alltid vært en person som må få med meg nyheter så ofte som mulig, men jeg har aldri noensinne sett så mye på TV 2 Nyhetskanalen før - en kanal og redaksjon som forøvrig har gjort en kjempejobb gjennom hele uken!

Det var en følelse av tomhet, meningsløshet og maktesløshet som gjorde at vi først vurderte å bare droppe hele hytteturen, men vi valgte heller å dra for så å ta dagene som de kom.

Hytta ligger i Lahelle utenfor Sandefjord. Et nydelig sted med mange bolighus. Litt for mange bolighus til å få den store "hyttefølelsen", men vi koste oss (etter at den meste TV-tittinga var unnagjort) likevel.Utrolig deilig å være noen dager på et sted i umiddelbar nærhet til bad og strand. UTEN mye folk.

Hytta sett utenfra. Badehåndklær til tørk. Har da bada, må vite :)


Hyggelig uteområde :)

Det var litt rart å være borte fra Oslo i dagene etter terroren, men vi fikk heldigvis deltatt i fakkeltoget i Sandefjord.

Fikk også lagt ned noen roser. Vi må også få sett blomsterhavet utenfor Domkirken nå som vi er tibake i byen.

Vi bada også fra denne lille bryggen med den kjekke stigen.

Vi fikk også sneket inn litt "luksusbading" på Farris Bad.

De aller fleste som bor ved skjærgården har vel en båt. Hadde vært deilig en dag i fremtiden... Både å bo ved sjøen OG ha båt.

Nemo koste seg i hagen. Ble til tider en smule varmt for den lille klumpen, men da var det godt å søke skyggen blandt bregnene. Her ligner han da litt på panteren fra Jungelboken? Til høyre på bildet her, Sånn ca like tøff ;)

GRILL! Grill. grill. grill...


Ikke noe idyll uten en "idyllbryter". De som kjenner oss vet at vi er "forfulgt" av byggearbeid. I 2 1/2 år har vi enten bodd i bygging, bodd VED bygging, bodd i hus der det ble bygget nye leiligheter, eller bodd i hus der taket ble skiftet. I Oslo bor vi nå ved byggprosjekt nr to på kort, kort tid. Uansett... Før vi dro så tullet vi litt med at det sikkert var noen som bygget noe ved hytta vi skulle ha også. Hva skjedde? Rett nedenfor hytta bygde noen en garasje. Det ble da litt hamring og bettongskjæring (med påfølgende banning oppe fra hytta...) selv på ferietur også. Dette er jo uansett selvfølgelig bare bagateller i den store sammenhengen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar