torsdag 22. desember 2011

O julestemning, julestemning! Wherefore art thou Julestemning?

Eller.... Julestemning, julestemning! Where are you? Når man jobber til og med lillejulaften så er det ikke rare julestemningen man har altså. Men jeg prøver hardt... Jeg har laget karameller, karamellis og kokosmakroner!

Mr. B kom til og med hjem med julestjerne her om dagen. Naaaaaaw.

Skal for første gang i hele mitt 30-årige liv feire julen et annet sted enn Inderøy. Litt vemodig siden det er første jul uten pappa. Men vi tar da turen opp til trøndelagen etter hvert i julen uansett, så det blir godt. Det blir en veldig koselig julaften også dit vi skal i år! :)

Karameller a la denne oppskriften.

Kokosmakroner a la denne oppskriften.

Vaniljeis med karamell! Vaniljeis a la denne oppskriften.

Nemo har fått førjulsgave. Godteboks! MEN, klarer ikke helt å bestemme meg om den ser bare jæschkla grotesk ut, eller om den er søt.

Og, ellers? Her spilles det Wordfeud på telefonen. Sjekk hvem som leder ;) Tar gjerne imot motstandere!

søndag 18. desember 2011

Et innlegg uten innhold

Det siste julebordet ble unnagjort i går. TRIVELIG! Men nå er det deilig at ting skal roe seg ned litt. Blir veldig godt med ferie.

Og det er fjerde søndag i advent!

Nemo har fått snuten opp for Baileys. En overivrig hund klarte å velte hele drinken i nysofaen. IKKE topp stemning. Flekk!!

Han er fremdeles veldig glad i "broren sin"...

... som begynner å bære preg av kosingen.

Tydeligvis ikke noe å blogge om for tiden ser jeg. Over og ut.





onsdag 14. desember 2011

Julestemning... NÅ!

Jepp... Det har ikke helt gått opp for meg at det straks er jul. Som et akutt forsøk på å få julestemning så har jeg satt i gang med pænikk-julekos.

Ergo, jeg har pakka inn gaver. HVEM får denne flotte gaven, mon tro?

Eller disse søte snømennene? Hm. Det minner meg på at jeg må lese Snømannen i jula.

Ellers fikk vi juletre i dag. Må jo få litt julestemning i heimen ettersom vi ikke skal være så mye hjemme i julen. Knøttlite tre. Kjøpt på stortorvet for 90,- Ikke sååå ille med tanke å at de selger MINDRE trær til 350,-. Men selvfølgelig dyrt med tanke på at det er et tre. Et LITE tre.

Var i Stockholm en tur i helga med mækk 1 og mækk 2. Utrolig artig! Og takk for alle tips, Silje! Södermalm var perfekt for oss! Debaser også :D

Her er vi på konsert på Debaser.

Södermalm by night.