torsdag 22. desember 2011

O julestemning, julestemning! Wherefore art thou Julestemning?

Eller.... Julestemning, julestemning! Where are you? Når man jobber til og med lillejulaften så er det ikke rare julestemningen man har altså. Men jeg prøver hardt... Jeg har laget karameller, karamellis og kokosmakroner!

Mr. B kom til og med hjem med julestjerne her om dagen. Naaaaaaw.

Skal for første gang i hele mitt 30-årige liv feire julen et annet sted enn Inderøy. Litt vemodig siden det er første jul uten pappa. Men vi tar da turen opp til trøndelagen etter hvert i julen uansett, så det blir godt. Det blir en veldig koselig julaften også dit vi skal i år! :)

Karameller a la denne oppskriften.

Kokosmakroner a la denne oppskriften.

Vaniljeis med karamell! Vaniljeis a la denne oppskriften.

Nemo har fått førjulsgave. Godteboks! MEN, klarer ikke helt å bestemme meg om den ser bare jæschkla grotesk ut, eller om den er søt.

Og, ellers? Her spilles det Wordfeud på telefonen. Sjekk hvem som leder ;) Tar gjerne imot motstandere!

4 kommentarer:

 1. Hei, nå er det like før jeg legger meg. Må bare sjekke bloggen din, vet du. Nå har alle lagt seg. Ringer deg i morgen!
  gonattklem fra mamma

  SvarSlett
 2. God jul, Siv Marte! Lurkikker på bloggen din, har fått tips av mamma. Har ellers levert juleunderholdning til henne, du får sjekke når du kommer heim i jula. Vi er imponert over bloggen! Kari Og Tor i Gruva

  SvarSlett
 3. Wordfeud er farlig..Avhengigheten er på linje med det sterkeste afrodisikum. Jeg viste mamma bloggen din sist helg. Imponert hu og;) -Sol

  SvarSlett
 4. Hehe.. Hei Kari og Tor! Hyggelig at dere er innom min lille blogg som har gått fra oppussingsblogg til "blogge om alt og (svært ofte) ingenting-blogg"! :)

  Og Sol: Wordfeud er knallfarlig. Inviter meg til spill! :)

  SvarSlett