onsdag 14. desember 2011

Julestemning... NÅ!

Jepp... Det har ikke helt gått opp for meg at det straks er jul. Som et akutt forsøk på å få julestemning så har jeg satt i gang med pænikk-julekos.

Ergo, jeg har pakka inn gaver. HVEM får denne flotte gaven, mon tro?

Eller disse søte snømennene? Hm. Det minner meg på at jeg må lese Snømannen i jula.

Ellers fikk vi juletre i dag. Må jo få litt julestemning i heimen ettersom vi ikke skal være så mye hjemme i julen. Knøttlite tre. Kjøpt på stortorvet for 90,- Ikke sååå ille med tanke å at de selger MINDRE trær til 350,-. Men selvfølgelig dyrt med tanke på at det er et tre. Et LITE tre.

Var i Stockholm en tur i helga med mækk 1 og mækk 2. Utrolig artig! Og takk for alle tips, Silje! Södermalm var perfekt for oss! Debaser også :D

Her er vi på konsert på Debaser.

Södermalm by night.

3 kommentarer:

 1. Wiiiiii!!! Mækk, mækk og mækk! Mækk skal ut å fly igjen i morra. Stakkars meg. Søtt juletre! Not chæbbi chik at all ü

  SvarSlett
 2. AAaaaa sa cozy!!! Har ikke juletre vi, liksom litt unödvendig nar vi ska vaer bort hele jula... Sa bra at söder falt i smak!!!! Vil ha rapport;) Kleeeem!!!!

  SvarSlett
 3. Hihi.. Hver dag jeg klarer å holde meg unna chabby chic er en bra dag! :D Håper du kosa deg på øya! Gleder meg til å dra opp en gang i jula sjøøøl.

  Silje: er en smule missunelig på den juleferien din altså. Kan rapportere om at det sluddet her i dag. Ikke spes kos å gå Nemo-tur når det sludder inni hetta. Söder falt definitvt i smak! Så mye at jeg må tilbake en gang :)

  SvarSlett