lørdag 15. januar 2011

Stua før og etter

Nå skal det sies at vi ikke er helt i havn med stua sånn rent interiørmessig sett iallfall. Pluss at vi må få laget en stikkontakt til.

I morgen får vi et kjempefint radiokabinett i hus også. Det skal fungere som hylle/oppbevaring/pynt/klenodium :)

Stua før:


Her har vi begynt å rive av tapet. Det gikk jo dritlett, tenkte vi. Før vi innså at selve limdelen av tapetet var et helvete å få av. Og etter litt skraping fant vi ut at det heller ikke var bare 1 lag tapet slik som megler påstod. Men iallfall tre! Har gått litt i surr, for det var stort sett fire lag tapet i resten av leiligheten.

Stua underveis:


Her har vi brukt stua som oppbevaringssted av alle innebygde skap etc som ble revet. Pluss alt gammelt listverk.

Stua i dag:

Nytt gulv, gammel tapet er fjernet + lagt på nytt slett tapet som vi malte. Det store bildet over sofaen skal byttes ut med tre andre bilder. Det prosjektet kommer jeg tilbake til tenker jeg :)Vinduskarmen med de små flisene er bevart. Om vi kommer til å lage en helt hvit vinduskarm har vi ikke helt tatt stilling til enda. Kanskje ikke før vi selger iallfall...


Finn hunden!

Vi har satt inn ny dør til soverommet. Måtte skjære og styre, så det ble mye støv. Lysekrona skal til opplysning heises noen hakk ;)


Finn fotografen!

Nytt oppussingsprosjekt er da altså radiokabinettet! Før/etter-bilder kommer både av det og resten av kåken :)

2 kommentarer:

  1. Fin blogg! Måtte dere sparkle mye før dere tapetserte med den slette tapeten? Ble resultatet slett uten for mye ujevnheter?
    Vi lurer på om vi skal bruke slett tapet eller om vi skal bruke såkalt veggfornyer for å være sikre på å få en slett overflate i stue/kjøkken.

    SvarSlett
  2. Hei! Så hyggelig at dere var innom :)
    Ja, vi måtte sprakle en del altså. Var mange hull vi ville tette igjen. Resultatet ble slett og uten ujenheter i det hele tatt vil jeg si! Vi er kjempefornøyde. vi har ikke prøvd veggfornyeren, men vi var inne på tanken vi også. Det er jo en smule dyrere ;) Hvis dere velger tapet så vær obs på skjøtene iallfall! Vi sparklet lett over dem og pusset veldig godt etterpå. Det medførte veldig lite synlige skjøter :)

    SvarSlett