søndag 9. januar 2011

Pizzaovn er IKKE oppskrytt

Vi lager egentlig ganske sjeldent hjemmelaget pizza for tida. Det gjorde vi derimot mye en periode. Selv om vi hadde pizzaovn, så pleide vi å lage pizza i langpanne.

I helga har vi rett og slett børstet støvet (bokstavlig talt...) av den flotte pizzaovnen, og laget deilige italienske pizzaer. Og pizzaovn er IKKE oppskrytt altså. Det blir helt fantastisk gode pizzabunner av slik ovn.


Fikk Wenches kjøkken-kokeboken i julegave fra jobb. Ikke så rart at det ble den gaven kanskje, men dette er en kjempefin kokebok altså. Har allerede rukket og prøvd ut noen retter.


En av pizzaene vi lagde var Henriette Steenstrups fredagspizza. NAM. Creme fraiche som pizzasaus er jaggu godt.


OBH Nordicas Pizza Pronto


heving og pizzasaus på gang.


Tynn, tynn bunn.


Bacon! Kan det egentlig noen gang bli NOK bacon?


Den ene pizzatypen. Her ser den realtivt udigg ut, for her har den vært i kjøleskap. Klar for å bli snavlet :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar