onsdag 4. august 2010

Oi, noe har kommet opp gangen!

Selv om tempoet er betraktelig lavere etter vi har kommet i hus, klarer vi da å gjøre noe her og der.

I dag har Bengt satt opp en enkel garderobeløsning i gangen. Vi orker ikke stor garderobe. Det vi trenger er plass til jakker, sko og en skuff hver til diverse female and male-stæsj.

Denne har vi hatt et sted vi leide tidligere, og vi var stoooorfornøyde!Vi hadde selvfølgelig ikke fått med skohyllene da IKEA fraktet denne garderoben (+ skyvedørsgarderoben på soverommet) før sommeren, så i dag har vi vært og hentet nye på IKEA. Mr. B sitter i skrivende stund og smågrynter på golvet. Begynner å bli LITT lei av å skru IKEA-ting nå, gutten.


Endelig planter! Kjøpte også et par planter samtidig som vi var på IKEA. Denne har vi også hatt før, og den klarte seg over et år den gitt. Vi trenger planter som ikke henger med nebbet selv om de går noen dager uten vann ;)


Sol på balkongen medfører også litt sol på TV. Overivrig nedtrekking av persienne medførte til at vi har fått moderne kunst i balkongdørvinduet. Stilig at det er det eneste som er godt synlig for andre...


Må bare legge ved et lite bilde av den ene stålampa i stua. Ikke den mest fancy lampa, men Mr. B har fått den av sin mormor og morfar. Liker å ha noen møbler med historie i stua!


Legger ved et bilde som bevis på at vi nå prøver å være sunne! Bakte grønnsaker FTW! :)

1 kommentar:

  1. Hei :)
    vi hadde fått problemer med den dekkfronten på egenhånd ja.. men en megahandy svigerfar fikset det veldig bra!! vi måtte lage egne hull til mikrohylla (de fra før gjorde at mellomrommene ikke ble bra og i linje med resten..) og så laget vi egne hull til dekkfrontene og. Altså, vi kunne ikke bruke noen av hullene som var borret fra før for å få det til å se fint ut. Vi har da en liten mikro, mindre enn det høyskapet er beregnet for, så vi måtte ha 2 dekkplater... men et styr ja, huff... ikke noe særlig å holde på med for utålmodige sjeler! Lykke til ;-)

    SvarSlett