søndag 4. juli 2010

Nytt oppussingsobjekt!

Eureka! Jeg har funnet kamerakabelen. Nå skal det sies at ting går litt saktere framover nå som vi har kommet innomhus og Mr. B har startet på jobb igjen :)

Men nå er iallfall varmtvann, stekeovn, koketopp, micro og oppvaskmaskin i fullt bruk. Ellers tar det litt som det kommer fremover og har planer om å nyte ferien så snart Mr. B har jobbet ferdig. Da skal vi legge hele leiligheten litt til side, og kose oss. Oh glede!

Ellers har jeg forsøkt å pusse opp det gamle teakbordet vi skal ha til spisebord. Flekkene har forsvunnet, men de dype ripene var det verre med. Det funket ikke helt å bruke fint sandpapir heller for det lagde faktisk litt ujevnheter i fargen. Noen som har forslag til hvordan man får bort ripene? Nå er de iallfall mørke og ikke lyse.


Vi hadde tenkt å kjøpe inn noen billige hyller/skap til boden på loftet. Gleden var derfor stor da vi fant både hylle og kommode utenfor boden vår. Disse hadde noen satt i gangen med en lapp "værsågod - forsyn deg" på. Selvfølgelig for å slippe å bære dem ned 5 etasjer. Den tid - vår sorg :)


Slik blir skapene/integrerte hvitevarene på kjøkkenet. Foreløpelig er det bare oppvaskmaskinen som har fåttt håndtak.


Her er teakbordet før pussingen. Tydelige flekker og varmeringer.


Her har bordet fått en runde med møbelrens og stålull nr 0


Slik ble det etter en runde poleringsvoks! Ikke så verst, men ripene er der fremdeles, selv om de ikke vises så godt på dette bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar