søndag 11. august 2013

Fuktsluker - smarteste til nå


Aiai! Hel helg på høtta, gitt! Dette har vært den store "skru-sammen-møbler-og-null-malings"-helgen. 

Mye fuktig vær og ikke noe elektrisk oppvarming som står på før ankomst, gjorde at vi antok at det ville være litt fuktig luft i hytta, men forrige fredag satte vi ut et par fuktslukere av typen "torrbollen". Oh, hello! De funker! 

Denne saken sluuuker fukten og samler den inni boksen. Sååå smart!IKEA-kjøkken!

Vi har også skrudd opp en liten bokhylle og et lite skap til "badet".


Kjøkkenet begynner å ta form. Frontene (type "Hyttan") hadde vi nok ikke valgt til leiligheten hjemme, men de funker bra her. Har en hel del igjen på kjøkkenet, men alle skap er iallfall på plass. Dette teppet skal nok bort, og vi mangler fremdeles maling på vinduer, fikse benkeplatene, kummen, gardiner, forheng + +... Æææsj, den gule "borden" i vinduet er veldig irriterende! 


Ser man mot denne kanten av stuen, så ser det ikke like lovende ut (bortsett fra mannen i sofaen.. *knis*). Peisen skal pusses og males, og den flotte (hmm) stjernehimmelen (den blå greia til venstre) må også males fort som fy. Og de blå "bordene" i vinduskarmene gjør meg snart koko. Puh. Jeg må slappe av... Uansett: dette blir nok ganske bra. 


6 kommentarer:

 1. Hei, den fuktgreian ser smart ut, kjøper en sånn en, æ å. Tror kjøkkenet blir lekkert og koselig, også med den matta. Men ta det litt med ro da, alt må ikke bli ferdig i løpet av inga tid, svosj, svosj! Kos dåkk med oppussinga og vær glad for at det blir gjort litt hver gang, og blir det ikke gjort noe hver gang så hva gjør vel det? Klem

  SvarSlett
 2. hvor kjøpte dere de fuktslukerne?

  fint kjøkken! skruing er jo nesten endeløst:) husk å slappe av litt da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at dere bryr dere altså! Men vi er faktisk ganske gode på å slappe av også :) ikke den første helga, innrømmer jeg. OG jeg skal også innrømme at Bengt stod for det beste av jobben her...

   Slett
  2. Fuktslukerne er kjøpt på Clas o forresten! Geniaaaaale!

   Slett
 3. Hei, jeg lurer på om du er fornøyd med hyttan dørene fra Ikea? Er dem vanskelig å vaske?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Vi har ikke rukket å få skitne dører ennå, siden vi ikke har vært så veldig mange ganger på hytta etter at de ble satt på. Men overflaten er fin. Skal ikke være noe problem å vaske dem tror jeg ikke :)

   Slett