mandag 12. september 2011

Oppskrift: Rød karrikylling-suppe

Siden vi ikke spiser så innmari mye ris lenger (så og si ingenting), peiser vi på med grønnsaker i rettene våre.

Her er en deilig rød karrikylling-suppe


2 ss rød karripasta (ikke den knallsterke...)
1 boks kokosmelk (ikke fettredusert)
1 boks bambusskudd ( + 1 boks vannkastanjer for litt mer "crunch")
1 liten aubergin
2 små rødløk (evnt 1 stor...)
2 ss Thailandsk fiskesaus
1 ss kaffirlimeblad
Litt revet skall av lime

Varm karripasta og halve boksen med kokosmelk. Ha i strimlet kylling og kok i fire minutter. Ha i grønnsaker, resten av kokosmelken og fiskesaus. Kok i 8-10 minuter. Ha i kaffirlimeblad og revet limeskall. FERDIG!

Innser at denne ser litt blass ut. Damn! Jeg må ha nytt kamera altså... Eller ta bilder med et bedre kamera iallfall ;)

Ps. Husker du dette innlegget om radiokabinettet/platespilleren? Vi trodde vi bare hadde platespiller for små plater, men den gang ei! Det var jo bare å fikse litt på "innstillingene" så tar den jaggu store også... Eeeh. Bedre sent enn aldri å oppdage det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar