søndag 27. juli 2014

Sommerferie på høtta del 1

Første lengre periode på høtta altså. Fire netter. Uten vann og strøm. I ca 32 grader om dagen og 22 om natta... Men det gikk veldig fint. Takket være gasskjøleskap og vår lille smarte utedusj. Vi har flere vannkanner som vi alltid samler vann vi ikke bruker på. I tillegg har Statoil vannkran lett tilgjengelig. Kjekt det. 

Mr. B blir Mr. Supereffektiv når han kommer høtta, så vinduet på badet/do ble bytta nesten umiddelbart vi kom dit. Innendørs-utedoen er også tømt og ny do satt inn. Har fått oss en utfordring når det viste seg at det var flere av plankene på taket som var råtne. Vi visste at vi måtte bytte tak snart, men det må kanskje skje fortere enn planlagt. Forhåpentligvis blir det ikke "rare greiene" og at det er bare de plankene på utsikkerne som er råtne. 

Uansett er det utrolig koselig å sitte ute i de sene nattetimer og nyte utsikten og stillheten. Stort sett iallfall. Helt stille er det ikke likevel da vi har Glennetangen og Rudskogen i nærheten. Google it hvis du lurer på hva de to er ;) 


Gammelt og totalråttent vindu.


Gammelt og totalråttent vindu er forduftet.


Nytt og bra vindu på plass!

Gammel do. Utedo inne... 

Ny biodo. Nytt lufterør gjenstår å montere, men det kommer samtidig som taket tas. 

Utedusj! <3

Utedusj in action <3

Ellers har vi vært her ute nesten hele tiden... 

Under parasollen om dagen...

Høsten har kommet til høtta allerede...

Noen testet badetemperaturen i Glomma på stranden nedenfor høtta. Ikke så ille faktisk visstnok. 

2 kommentarer:

  1. Slenger meg med som følger på bloggen din. Du skildrer hyttelivet med et herlig skråblikk. Ikke noe dilldall liksom. Det liker jeg godt. Gratulerer med et lite knøtt også.
    Sommerhilsen fra Marit

    SvarSlett
  2. Hei, Marit! Så hyggelig kommentar å få! Ingenting er så herlig og avslappende som det enkle livet på hytta! Så lenge man har vann og gasskjøleskap ;)
    God sommer videre til deg!

    SvarSlett