søndag 15. juni 2014

Første helg på høtta med knøtta

Jadda, da har vi hatt vår første familiehelg utenfor hjemmet. Og det er en del ekstra å ha med i bilen når man har baby, gitt. Og når vi har en hund i tillegg, så måtte vi ha henger for å få frakta nye utemøbler og nytt vindu. Vinduet skal settes inn på do. Selve doen skal også byttes om ikke så altfor lenge, så det er bare å følge med ;) NOEN må iallfall tømme den doen som er der nå....

Denne NOEN har også skaffet oss enda bedre utsikt enn på den tidligere posten ved at han sagde ned noen småtrær. Utrolig mye det hadde å si for utsikten altså. 

Herlig utsikt! Vi velger å late som vi ikke ser de dumme strømledningene...

Herlig utsikt del 2.

Vi hadde vepsebol i solstolen...topp stemning.

Vi har fått nye utemøbler på balkongen/terrassen. Digg å sitte der å spise frokost! Blir sikkert digg å drikke et glass vin der også. Når den tid kommer for min del. 


NOEN har hugget ved! 

Andre har slappa av i skyggen... Med mine nye ferskenfarga fake crocs ❤️


2 kommentarer:

  1. Her har dere virkelig gjort en formidabel jobb! Har ikke vært inne på siden på lenge, og det var virkelig forandring. Flinke folk. Her blir det mye hygge, tror jeg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Sein med svar/kommentar her :) jo, takk! Har riktignok gått litt treigere i det siste av naturlige årsaker, men B har stått på masse! Flink mann :)

      Slett