tirsdag 13. september 2011

Shopping-bildedryss fra San Francisco

Når man er i USA er man nødt til å shoppe litt. Lav dollarkurs og greier! Pluss at de fleste kjente merkene er relativt mye billigere der borte.

Nars! Merket er ikke tilgjengelig i Norge iallfall. Med mindre man bestiller på nettet da. Me like iallfall!

Converse! Nye hvite til mæ sjøl og blå til Mr. B (som forøvrig har eksamensnerver i dag). Jeg prøvde å finne heeelt hvite, men did not find.

Gode og billige treningsklær fra Nike!

To Levis-bukser. DE er mye billigere der enn i Norge gitt. Helt vilt.

Fin, praktisk og deilig veske fra Allsaints. Litt dyrere den gitt... Selv om det var "fashion evening" og 20 % rabatt. Men blir fort glad i veskene mine og kommer til å bruke denne masse til daglig, serru ;)

Polariodkamera fra Urban Outfitters. Elsk! Skal legge ut noen bilder fra det kameraet senere ;)

4 $ for disse tre. Clean er jo et fascinerende merke må jeg si. Vet ikke helt om jeg synes det er dritdeilig å lukte "warm cotton" eller "fresh laundry" eller ikke. Føles "cleant" iallfall.

Vintage kjoledress fra en billig butikk i Height street. Butikken var VELDIG bra! Husker bare ikke navnet. Hadde bare ca 10 min der inne. Godt var det kanskje...

Topp fra en annen butikk i Height Street. Den butikken var også veldig søt. I denne butikken hadde jeg ca 5 min... Effektiv shopping der borte som sagt! Billig denne butikken også. Toppen kosta vel 19 $.

Turisttingen! Rock fra The Rock! (Alcatraz)

Må heller ikke glemme skjorta jeg kjøpte etter konserten med Olivia Tremor Control. Viktig med litt merchendise! ;)

3 kommentarer:

  1. oooooOO! polle! det vil æ å ha!!! ellers tenker jeg alltid: å, dollarkursen er jo så lav, denne buksa koster jo bare ... *deler dollarpris på to for å få norsk pris* (hvilket jeg vet er feil). og drar det norske kortet.

    SvarSlett
  2. Du, stikk å kjøp da! Men du, det E jo ganske billig shopping der borte da! Har full forståelse hvis du går litt amok ;)

    SvarSlett