mandag 10. august 2015

Hyttas makeover ute

Jeg hadde neeeesten fullført et blogginnlegg da alt forsvant. Så da ble jeg trøtt og oppgitt, så nå bare fyrer jeg unna en bildebonanza med noen små kommentarer. Takke seg til latskap! 


Vi var i ferd med å vaske hytta da B kom over litt råte. Litt råte viste seg å være mer råte og råtorama var et faktum. Men jaggu fikk han ikke til å fikse hele råten sjøl. 


... Med litt hjelp fra en nevenyttige kompis.



Hytta er i ferd med å bli rød! Vi hadde først tenkt å ha en gråtone, men fant ut at det ville blitt for hardt og moderne for den gamle hytta (40 år i år. Hurra.), så da stod valget mellom en okerfarge og en lun rødtone. Vi gikk for det fargen Husmannsrød. Tror dette blir veldig bra med hvit staffasje. 



B har malt andre strøket på tre av veggene i løpet av helga. En vegg gjenstår pga noe som skal fikses i taket. 



Vi har blitt hekta på å grille pizza! Kjekt med ting som er enkelt! Og det blir superenkelt med den gode (og litt sunnere faktisk) 1-2-3 Fibra-pizzabunnen! 


Vi har funnet ut at denne er en riktig så idiotsikker variant:

Fyll:
Rødløk
Soltørka tomater med salt, pepper, hvitløk. Blandet med rømme. 
Mozzarella og blåmuggost
Seranoskinke eller annen god skinke.


Vilma har kost seg med steiner, sand, pinner, kvister, kongler og mose. Kan man ha det mer gøy? :)

PS. Kan melde om at vi har kjøpt en splitter ny bolig og flytter om ikke mange ukene. Men der er det NULL oppussing. Hva skal man så med en oppussingsblogg? Godt det er MYE igjen å fikse på høtta. Og nå skal vi kose oss med den oppussingen. Det er jo strengt tatt ganske så stas å ha en hytte å dulle og styre med. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar