søndag 25. august 2013

Å skjære til kummen for hånd = topp stemning

Ble en aldri liten hyttetur lørdag til søndag denne helgen også. Litt mye styr pga en viss nøkkel som ble glemt, men det er fortrengt (nesten) nå. Spesielt interesserte kan få høre den historien en annen dag.

Vi bruker mye mer tid på å kose oss når vi er der nå enn i starten da vi sleit oss ut litt. Denne gangen har vi malt alle vinduer ett strøk, og B har skrudd i alle knottene til kjøkkenet. Pluss at han har begynt å skjære til benkeplaten. Skal ha en vaskekum der. Ut fra alle utbruddene så tror jeg det var relativt slitsomt. Topp stemning da batteriet til drillen ble flatt like før han var drilla ferdig. 

Topp stemning på kjøkkenet... :)


Har kjøpt et nytt kamera. Dette er et testbilde. Er veldig fornøyd!




Mr. B og Nemo nyter solnedgangen fra hammocken...




Morgenstund.



B fikk flått. Æsj. 




søndag 18. august 2013

Feiet pipen selv, gitt

Ble en liten tur til hytta denne helgen også. Fredag altså. B dro alene på dagen, mens jeg tok toget på ettermiddagen. B lånte feieutstyr og har herved feia pipa selv, flinke mannen! Pipa var visstnok full av møkk, så ikke så rart at det kom røyk inn da vi fyrte. Nå er alt så myyyye, mye bedre! 


Dette er B sitt bilde av fangsten fra pipa. Mye! 


Kjøkkenet tar mer og mer form. Her er også en av knottene på plass :)
Benkeplatene skjærte B for hånd. Ble veldig bra! Nå gjenstår det å se hvordan det går når hullet til kummen skal skjæres ut. Det er en del som gjenstår her fremdeles, som feks noe sprekt til overskapene... Og vinduene selvfølgelig. Fikk ikke malt vekk den gule "ramma" denne gangen heller! 

Tenker at neste gang jeg skal poste et bilde fra kjøkkenet, så skal det være sånn ca finito. 


Vi har fått oss et lass med ved, og det var det fredagskvelden ble brukt til... Vedstabling. Annekset har herved blitt vedskjul inntil videre...


Nemo koser seg på det nye teppet.

søndag 11. august 2013

Fuktsluker - smarteste til nå


Aiai! Hel helg på høtta, gitt! Dette har vært den store "skru-sammen-møbler-og-null-malings"-helgen. 

Mye fuktig vær og ikke noe elektrisk oppvarming som står på før ankomst, gjorde at vi antok at det ville være litt fuktig luft i hytta, men forrige fredag satte vi ut et par fuktslukere av typen "torrbollen". Oh, hello! De funker! 

Denne saken sluuuker fukten og samler den inni boksen. Sååå smart!



IKEA-kjøkken!

Vi har også skrudd opp en liten bokhylle og et lite skap til "badet".


Kjøkkenet begynner å ta form. Frontene (type "Hyttan") hadde vi nok ikke valgt til leiligheten hjemme, men de funker bra her. Har en hel del igjen på kjøkkenet, men alle skap er iallfall på plass. Dette teppet skal nok bort, og vi mangler fremdeles maling på vinduer, fikse benkeplatene, kummen, gardiner, forheng + +... Æææsj, den gule "borden" i vinduet er veldig irriterende! 


Ser man mot denne kanten av stuen, så ser det ikke like lovende ut (bortsett fra mannen i sofaen.. *knis*). Peisen skal pusses og males, og den flotte (hmm) stjernehimmelen (den blå greia til venstre) må også males fort som fy. Og de blå "bordene" i vinduskarmene gjør meg snart koko. Puh. Jeg må slappe av... Uansett: dette blir nok ganske bra. 


søndag 4. august 2013

NÅ er hytta vår

Altså... Den har jo vært vår noen uker allerede, men med alle de møblene/tingene/stæsjet som har ligget rundt omkring, så har den ikke vært helt oss og vår. Men nå kommer det seg. Vi er nemlig kvitt det meste fra forrige eiere.



Til slutt så bilen slik ut...


Hytte-terrassen var overfylt av stæsj. Nå er det mulig å gå der igjen. Denne terrassen har vi forresten diverse planer for, men det får bli etter hvert.


Har fått kjøpt oss noen skikkelig fine og gamle stuemøbler. Bordet skal vi IKKE ha. Det var bare et vi tok med fra boden hjemmefra som "foreløpig"-bord. Vi må ha noe som er mye mindre og "lettere" når vi har så store møbler. 


Ganske så fornøyde med ferdigpakket varebil – på vei til reoannlegget.


Og slik så himmelen ut da vi kom dit. Er vel ikke nødvendig å forklare i detaljer hvor gjennomvåte vi ble underveis der...