torsdag 30. september 2010

Lille Nemo del 2

Må bare legge inn enda et lite glimt av søten Nemo ;)

Oppussingsoppdatering: Om ca tre uker er vi forhåpentligvis ferdig flislagt på kjøkkenet, elektrikeren har lagt sin siste hånd på verket og listene er lagt!

Nemo på video:





Nemo har fått et eget lite krypinn som vi håper han etterhvert skal like og føle seg trygg og hjemme i på natta. Dette er også et flybur til Nemo skal på besøk i Trøndelag en gang... (Forhåpentligviiiis hvis det ikke er noe allergi som kommer snikende...)

tirsdag 28. september 2010

Lille Nemo

Lille Nemo har flyttet inn hos oss. Han driver i skrivende stund og finner sin plass i stua. Søøøøt!!!

Nemo heter egentlig Nero, men nå heter han Nemo og virker som han trives godt med det :)





søndag 26. september 2010

My So-Called Life

Tittelen er egentlig ikke helt representativt. Dette er jo livet mitt, og jeg er ganske så fornøyd egentlig :) Men har sett et par episoder av min favorittserie som fjortis i dag. Den holder seg enda asså!

Ellers så må jeg vel få si at det nok en gang blitt en liten stund siden forrige innlegg. Det er rett og slett fordi det har vært mye som har skjedd, bare ikke så veldig mye på oppussingsfronten. MEN, vi har satt inn dør til soverom 2. Problemet er bare at vi fikk med feil dør, så den må vel tas ut igjen. Akk.. sånt er jaggu litt demotiverende når man i utgangspunktet allerede er smålei.

Snapshots fra en oppussingsleilighet:


Denne reklamen fant jeg i et KK fra 60-tallet på familehytta i trøndelag. Jeg digger ALT ved den!


Dør som kom inn, må ut igjen. Vi fikk feil dør, og jeg er irritert. Nesten like irritert som jeg er på at IKEA-oppvaskmaskinen vår er kaputt etter kun 2 mnd i drift.


Denne lille sopplampa fikk vi i innflyttingsgave av Sigrid. KUL!


Ooooh.. nostalgien lenge leve.


Søndagsmiddag fra Hai Sushi. Faktisk en av de aller beste sushiene jeg har smakt i Oslo så langt. Har enda ikke vært på Alex Sushi ;)

Absurd store biter og fisken virket superfresh. NAM!

tirsdag 14. september 2010

Vi er SKIKKELIG på nett!


Bare en kjapp oppdatering for å si at: JUHU! Vi har endelig fått airport express i heimen.

torsdag 9. september 2010

Bilder på veggen!

Nå skal jeg ikke starte dette blogginnlegget med å skrive at ting går tregt og ting tar tid. For det er kjedelig. Så det skal jeg ikke gjøre! Hm.

MEN, nå har iallfall den hvite veggen i gangen blitt litt mindre blendende. Nå har det nemlig kommet opp noen fine gamle bilder.


Familiene samlet på hvit vegg :)


Liten søt Mr. B i vogn som blir dratt av hunden Beauty.


Ung, lovende trønder ;)

søndag 5. september 2010

Akk, ting tar tid asså

Nå har det jaggu blitt en stund siden siste blogginnlegg gitt. Det har ikke vært de helt store fremskrittene i et siste heller, så da er det relativt lite å melde om på oppussingsfronten. Vi har malt ferdig veggene på soverom 2 + ryddet rotet fra gangen. Målet er å få fortgang i flislegginga på kjøkkenet, satt på dør på soverom 2, pluss at vi håååååper å få fortgang i listene... Akk, ting tar tid asså.

Vi har vært i bryllup, og jeg fikk buketten da brura kasta den! Nå er den på vei til å bli tørket! :)


Vi har vært på loppemarked og kjøpt masse fine rammer til en VELDIG billig penge.


Vi har vært på harrytur! Mr. B demonstrerer hvordan han kommer til å holde fast i rattet når vi er 80 år og skal på harrytur :)


Hjemmelaga knekkebrød er best!


En uke er over, og her i gården har den blitt avslutta med solnedgang og Sporanos. Klar for ny uke! :)