onsdag 25. august 2010

Vi ser RØDT!

Vi har en rød vegg. Vi har en del rødt stæsj. Vel, Mye rødt har jeg også forkastet etter hvert som årene har gått, og man har prøvd å få en litt mer "voksen" stil. Pluss at det heller ikke er noe tvil om at man må inngå noen kompromiss når man er to... (VRÆL! Jeg VIL ha, jeg VIIIIL HA!!!)

;) Men tilbake til rødt. Vi har fått to nye røde stoler i hus! Takk Sigrid ;) De er superfine, og kommer til å passe pærfækt når vi får det i orden på kjøkkenet. Noe som forresten ser ut til å ta litt tid...

Oppdatering på oppussingsfronten: Vi har malt ferdig takene! pjuhh. Nå er det bare litt mer veggmalings, så er vi ferdig med maling for denne gang.


Marihønene har fått mer å matche.


Sopranos-glassene er vi rimelig stolte av altså. De ble kjøpt på den ekte Bada Bing-klubben "Satin Dolls" i New Jersey :)

søndag 22. august 2010

Så fikk man tatt farvel da

Til uka har vi planer om å fullføre takmaling etc på soverom 2 slik at vi eeeeendelig kan flytte ting tilbake til det rommet. Blir en fryd å ikke slå tåa borti diverse rot som flyter i gangen altså.


Lørdagen ble brukt til å si hade til A-ha som åpnet sin Farewell Tour på Ullevål i går. Har aldri vært på konsert med dem før, men var jo stor fan i gamle dager.

Synes dog at de fleste låtene, bortsett fra de på Scoundrel Days, er relativt kjedelige.

Barndoms favorittlåt av A-ha: I've Been Losing You


Gratisbillett er tingen! At Golden Circle-billett skulle være SÅ ubrukelig dårlig hadde jeg likevel ikke trodd. "Egen ølservering, egen inngang, egne toaletter"... Tør ikke tenke på hvor lang kø det må ha vært andre steder!.. Hadde jeg betalt 800 kr for dette hadde jeg følt meg ekstremt snytt.

fredag 13. august 2010

Øya er jaggu fint i sola

Aah.. helga skal ikke bare brukes til avslapping, men også til litt maling, rydding og pussing.


Gårsdagen ble brukt til Øyafestivalen for min del :)
Deilig festival når det er fint vær! Dette bildet er fra Yeasayer-konserten.


Fottrykk i sagflisen.........

onsdag 11. august 2010

Siste gulv på verket

I dag har Mr. B vært superflink og lagt gulv på soverom 2! Hurra! Og malt nytt strøk på veggene der inne. Dobbelthurra!

Jeg har så vidt startet å lakke raditoren. Den var mørkegrønn, så der trengs det vel noen strøk lakk før den ser noenlunde fin ut :)


Gulv i siste rommet er lagt!


Gulv, gulv, gulv, gulv, litt skygge og litt sagflis.


Vi er på ny runde med Sopranos. TOPP! Da er det vel på sin plass å nevne at vi var i New Jersey for 2 år siden. Da var vi på Bada Bing gitt. Kjøpte også, som de turistene vi var, et Sopranos-skilt av Vito. Altså, ikke med Vito avbildet, men vi kjøpte det av han - cash. Hmm... Mon tro om det er plass til det skiltet i leiligheten et sted uten at det blir tacky?...

I morgen er ferien slutt for Mr. B, mens jeg skal på Øya! Disse skal ses:

Panda Bear
Yeasayer
LCD Soundsystem
Jonsi
Pavement

mandag 9. august 2010

Tilbake til fortiden...

Ferien har vært en nyyyydelig tid for avslapping, men å stadig titte inn på soverom 2 (uten dør) som har vært et eneste stort kaos av gulvpakker, sparkel, maling, klær, flyttelass etc etc, har nå gjort oss stressa nok til å sette i gang.

Det medfører dermed "gamle" minner til før sommeren. Sparkling, pussing av sparkel, takmaling, veggmaling...

Dette er også grunnen til at det ikke har kommet skikkelig før/etter-bilder. Lots to do!


Ting og tang som vi har oppbevart på soverom 2 er flyttet rundt omkring i leiligheten. Her er vi i gangen.


Soverom 2 er under sparklings!


Dagens middag: Ovnsbakt sei og løkringer med karrisaus

søndag 8. august 2010

Oh... hjemmelaget sushi


Testet det nye spisebordet med en aldri så liten hjemmelaget sushimiddag. NAM asså. Begynner å få dreisen på lagingen av disse makibitene nå :)

Ellers har vi ryddet en del igjen. Deilig å få rensket vinduskarmer, benker og andre flater for skruer og diverse annet oppussingsrelatert skort man plutselig overser fordi man har hatt det der så lenge...

lørdag 7. august 2010

Ænkelt og greitt, sjø

Det begynner snart å tære litt på budsjettet denne oppussingen. Da var det fin-fint at vi bare var ute etter et respatex-bord til kjøkkenet. Enda bedre at vi fikk bordet for en slikk og ingenting :)

Litt pussing og litt fiksings senere så står bordet perfekt på kjøkkenet. Skikkelig stødig var det også ;)

Pussings og fiksings :)


Pen og ren overflate, og så og si ripefri :)

onsdag 4. august 2010

Oi, noe har kommet opp gangen!

Selv om tempoet er betraktelig lavere etter vi har kommet i hus, klarer vi da å gjøre noe her og der.

I dag har Bengt satt opp en enkel garderobeløsning i gangen. Vi orker ikke stor garderobe. Det vi trenger er plass til jakker, sko og en skuff hver til diverse female and male-stæsj.

Denne har vi hatt et sted vi leide tidligere, og vi var stoooorfornøyde!



Vi hadde selvfølgelig ikke fått med skohyllene da IKEA fraktet denne garderoben (+ skyvedørsgarderoben på soverommet) før sommeren, så i dag har vi vært og hentet nye på IKEA. Mr. B sitter i skrivende stund og smågrynter på golvet. Begynner å bli LITT lei av å skru IKEA-ting nå, gutten.


Endelig planter! Kjøpte også et par planter samtidig som vi var på IKEA. Denne har vi også hatt før, og den klarte seg over et år den gitt. Vi trenger planter som ikke henger med nebbet selv om de går noen dager uten vann ;)


Sol på balkongen medfører også litt sol på TV. Overivrig nedtrekking av persienne medførte til at vi har fått moderne kunst i balkongdørvinduet. Stilig at det er det eneste som er godt synlig for andre...


Må bare legge ved et lite bilde av den ene stålampa i stua. Ikke den mest fancy lampa, men Mr. B har fått den av sin mormor og morfar. Liker å ha noen møbler med historie i stua!


Legger ved et bilde som bevis på at vi nå prøver å være sunne! Bakte grønnsaker FTW! :)

mandag 2. august 2010

Taklamper

I gangen har vi en hvit stor kuppel, og på kjøkkenet har vi kjøpt en rød stor lampe (må jo stå i stil med den røde veggen må vite) pluss at vi skal ha en liten taklampe i det ene hjørnet over kjøkkenbenken + flere lys under overskapene. Husker ikke hva det heter i farten.

Vi må også ha en ny taklampe til spisestuen. Innser at vi har mye grønt, gull-aktig, svart og hvitt i stua. Derfor er jeg litt keen på å finne noe som ikke bryter altfor mye slik at det blir for mange farger i stua.

Sjansen kan være der for at det blir denne:




... hvis ikke kan det bli noen av disse... eller en HEEEEELT annen. Akk... Alle disse valgene man skal ta!

(fargevalget bør vel diskuteres i heimen først)








søndag 1. august 2010

Utflukt i nabolaget

I morgen er det slutt på ferien for min del, og reiseveien til jobb blir testet ut for første gang på ordentlig. Det kan hende det blir en smule hardt å stå opp tidlig i starten, men jeg tror det blir litt digg å komme i rutinene igjen også. Ikke minst på kosefronten. Har blitt en del matutskeielser i løpet av ferien gitt.

I dag har vi tatt spaserskoene på og vandret rundt i Østmarka. Skikkelig deilig å bare kunne gå rett opp i marka :)


Oppussingsskoene funker fint som spasersko også.


Titt-titt ;)

Så hva har man gjort etter Santorini?


Vært på hyttetur i Moss og jeg fikk seks sei på 1 utkast (okei da, det var et snøre med seks kroker...)


Jeg har vært på utdrikningslag i Bergen. Dette er dagen derpå på vei til et lite badevann. (bruden Hanne i lang blå kjole...)


Vært på hyttetur i Trøndelag og spilt MaxiYatzi. Okei, begynner å bli litt lei av det nå.


Usikt fra kjøkkenvinduet på hytta.


Fått på plass putene i sofaen.


Fått håndtak på kjøkkenskuffene/dørene, og begynt kokkeleringen på vårt nye kjøkken. Mer østerssaus fra høyre flanke må til!


Nam.


Blitt lurt med på fotballkamp.

Til uka skal vi (mest Bengt da...) prøve å få satt opp garderobesystemet i gangen, samt ta fatt på soverom 2. Oppdatering følger ;)