mandag 24. mai 2010

Bare et par uker igjen nå....

Forberedelser... Det er vel det det kalles det vi driver med nå. Men hjelpe meg hvor mye vi egentlig må tenke på når vi skal pusse opp. Hva slags kjøkken skal vi ha? Hvilken benkeplate? Hva slags takmaling? Veggmaling? Hvordan helsparkler man en vegg? Hva slags gulv skal vi ha?... pluss pluss.

Og ikke nok med det... Nå må vi også komme oss ut av leieleiligheten vår så fort som mulig slik at vi ikke ender opp med å betale dobbel husleie i tre måneder... Aiai.

Men uansett så gleder vi oss så utrolig mye at vi ikke helt klarer å snakke om noe annet. Er det noen som kommer over denne bloggen og har noen fine oppussingtips? Vi tar imot med takk! :)

tirsdag 18. mai 2010

Pennestrøket...

I dag har vi jaggu rukket å signere kontrakten. Enda et steg nærmere :) Vi har også vært i leiligheten litt og tatt noen mål til kjøkkenet. I kveld skal det visualiseres max med i Ikea Home Planner ;)




Man kan se Holmenkollen jo!


Målene på kjøkkenet er tatt...


Mr. Målemann

onsdag 12. mai 2010

Endelig leilighet!


Nå har vi vært på utkikk etter en treroms toppleilighet til rimelig pris på et hyggelig område i Oslo en stund, og i dag på vår "2 år siden vi møttes"-dag fikk vi jammen tilslag!

Dette er en oppussingsleilighet så nå er vi to spente og ekstremt uerfarne oppussere som skal prøve å forvandle en ganske så stygg leilighet til en fin, passe stor og snæxi treromsleilighet der vi skal kose oss. Og vi har tenkt å dokumentere dette på StyggFin-bloggen. Ingen vei utenom!

Om vi er gira? Ååååja. Et par timer etter at vi fikk tilslaget ble det middagsfeiring med påfølgende tur til Ikea for å hente kjøkkenkatalog! Vi er i gang!

To be continued...

(Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.)